Nagelstyliste in Kaatsheuvel voor verzorgde nagels

De nagelstyliste in Kaatsheuvel is de plek voor de vrouw die van verzorgde nagels houdt. Daarnaast heeft de nagelstyliste in Kaatsheuvel je nog meer te bieden, ook voor de wimpers en de wenkbrauwen. Als je aan jezelf wilt denken en je eigen schoonheid wilt ontdekken, dan ben je bij ons als nagelstyliste in Kaatsheuvel dus aan het perfecte adres.

Als nagelstyliste in Kaatsheuvel zijn we een hybride manicure. Dit is een perfecte keuze voor vrouwen de van korte en verzorgde nagels houden. Bij de nagelstyliste kun je ook prima terecht voor gelnagels. Met gelnagels kun je bijvoorbeeld de nagels behoorlijk verlengen. Natuurlijk wil je als vrouw meer dan alleen mooie nagels. Je wilt ook dat de wimpers en wenkbrauwen er goed en verzorgd uitzien. Ook daarvoor kun je dus bij de nagelstyliste in Kaatsheuvel terecht.

Nagelstyliste Kaatsheuvel

Verdikking van de natuurlijke wimpers

De nagelstyliste in Kaatsheuvel is daarom ook specialist in wimperextensions in Kaatsheuvel. Met wimperextensions kies je voor een relatief permanente verlenging van ongeveer drie weken. Wimperextensions maken de natuurlijke wimpers langer en zorgen voor meer volume. Met wimperextensions bespaar je elke ochtend kostbare tijd en gedoe met mascara is niet meer nodig. Wil je het effect van extension behouden en langer genieten van een mooiere look, dan laat jij de extensions regelmatig aanvullen en schoon houden. Kies je voor wimperextensions, doe dit dan altijd bij een gerenommeerde salon zoals de nagelstyliste in Kaatsheuvel dus is. Je zou eventueel ook kunnen kiezen voor keratine wimperlifting. Dit is een combinatie van voeding, permanent krullen en het verdonkeren van de wimper.

Ook de wenkbrauwen kunnen we op perfecte wijze verzorgen

Dan naar de wenkbrauwen. In dat kader werken we het liefst met poeder henna. Dit geldt als een zeer innovatieve methode van het kieren en het stylen van jouw wenkbrauwen. Door gebruik van henna worden de kleur en de vorm van de wenkbrauwen extra versterkt en wordt bovendien het haar sterker en beter gevoed. Het effect van deze behandeling houdt tot ongeveer zes weken aan. Op de huid is dat met twee weken een stuk minder. Waar je ook voor kunt kiezen wat betreft de wenkbrauwen is wenkbrauw laminering. Je kunt dan onhandelbare groeiende haren beter ordenen en zelfs van richting veranderen. Wenkbrauwen worden zo geregenereerd en beter gevoed. Een ding is zeker; zowel voor de nagels, wimpers en wenkbrauwen doe je alleen zaken met bedrijven die hun vak verstaan. En die vind je dus in Kaatsheuvel.