Wenkbrauwen epileren; zo zien jouw wenkbrauwen er weer goed en in vorm uit

Het is een gegeven dat je niet altijd de wenkbrauwen hebt die je graag zou willen. Is dat het geval, dan is wenkbrauwen epileren in Kaatsheuvel wellicht een interessante optie voor jou. Wat betreft de wenkbrauwen kunnen we je dus echt goed bedienen, hetzelfde geldt voor de nagels en de wimpers. Zo zijn we ook expert in wimperextensions in Kaatsheuvel.

Met wenkbrauwen epileren in Kaatsheuvel zien jouw wenkbrauwen er weer goed en in vorm uit. Wenkbrauwen epileren in Kaatsheuvel is overigens niet het enige wat we je wat betreft de wenkbrauwen aan kunnen bieden. Integendeel zelfs. Zo werken we als specialist in wenkbrauwen epileren in Kaatsheuvel ook graag met poederhenna. Dit is een relatief innovatieve methode voor het kleuren en stylen van de wenkbrauw. Met behulp van de henna worden kleur en vorm van de wenkbrauwen echt versterkt en wordt het haar van de wenkbrauw sterker en beter gevoed. Kies je voor een behandeling met poeder henna, dan houdt het gewenste effect tot zo’n zes weken aan. Op de huid is dat overigens twee weken.

Wenkbrauwen epileren Kaatsheuvel

Je kunt ook kiezen voor wenkbrauw laminering

Je kunt bij ons als specialist in wenkbrauwen epileren in Kaatsheuvel eveneens kiezen voor wenkbrauw laminering. Dit helpt vooral als de wenkbrauwen weerbarstig zijn of wanneer er sprake is van onregelmatig groeien. Met deze behandeling kun je onhandelbaar groeiende haren prima ordenen en van richting veranderen. Ook is dan sprake van intensieve regeneratie en een uitstekende voeding van de wenkbrauwen.

Relatief permanente verlenging en verdikking van de natuurlijke wimpers

We staan daarnaast bekend als specialist in wimperextensions in Kaatsheuvel. Dit is een relatief permanente verlenging en verdikking van de natuurlijke wimpers. Wimperextensions houden doorgaans zo’n drie weken aan. Mascara en gedoe in de ochtend behoren als je kiest voor wimperextensions voorgoed tot het verleden. Je kunt het effect van extensions behouden door ons de extensions regelmatig te laten vullen en schoon te houden. Het is altijd belangrijk om voor werkzaamheden aan wimpers en wenkbrauwen voor een gerenommeerde onderneming te kiezen. Dan weet je zeker dat het op de juiste wijze gebeurt.

Ook als je houdt van verzorgde nagels ben je bij ons in Kaatsheuvel altijd aan het beste adres. In dat kader zijn we hybride manicure en werken we daarnaast ook graag met gelnagels. Op die manier kun jij de nagels naar wens laten verlengen.