Dé specialist in wimperextensions in Kaatsheuvel

Wimperextensions in Kaatsheuvel laat je niet zomaar zetten. Je doet in dat kader alleen zaken met specialisten die over de vaardigheid en ervaring beschikken om dit ook echt te kunnen. Wij als specialist in wimperextensions in Kaatsheuvel kunnen je op de wenken bedienen. Behalve het aanbieden van wimperextensions in Kaatsheuvel zijn we nog veel breder. Want ondertussen zijn we ook specialist in wenkbrauwen epileren in Kaatsheuvel.

Kies je voor wimperextensions in Kaatsheuvel, dan kies je voor relatief permanente verlenging en verdikking van de natuurlijke wimpers. Extensions blijven normaal gesproken rond de drie weken zitten. Door te kiezen voor wimperextensions in Kaatsheuvel heb je ‘s ochtends geen gedoe meer met mascara en dat bespaart je gewoon erg veel tijd. Wil je het mooie effect van extensions nou behouden en wil je langer genieten van jouw mooie nieuwe look, dan moet je de extensions regelmatig aanvullen en schoon houden. En nogmaals; kies wel altijd voor een bedrijf dat het klappen van de zweep kent. En dat zijn wij als specialist in wimperextensions in Kaatsheuvel.

Wimperextensions Kaatsheuvel

Zeer verstandig om te kiezen voor een wimperlifting

Wat betreft de wimpers kun je ook nog kiezen voor een wimperlifting. Je kiest dan voor een combinatie van voeding, permanent krullen en donkere wimpers. Deze behandeling lift, verdikt en krult de wimpers en maakt ze dus ook een beetje meer donker. Dit zonder dat je te maken krijgt met een zwaar gevoel. Deze behandeling versterkt nadrukkelijk de natuurlijke wimpers. Als je toch naar de specialist in wimperextensions gaat, laat dan ook meteen de wenkbrauwen doen.

Wat betreft de wenkbrauwen kan gewerkt worden met poeder henna

Wat betreft de wenkbrauwen werken we bij voorkeur met poederhenna. Dit is een nieuwe methode voor het kleuren en stylen van de wenkbrauwen. Door het gebruik van henna worden zowel de kleur als de vorm van de wenkbrauwen versterkt worden en het haar wordt bovendien sterker en goed gevoed. Het effect van deze werkwijze houdt zeker tot wel zes weken aan. Op de huid is dat overigens twee weken. Mochten de wenkbrauwen nou wat weerbarstig zijn of onregelmatig groeien, dan kan wenkbrauw laminering een goede optie zijn. Met deze behandeling kun je sterk onhandelbaar groeiende haren toch goed ordenen en ook van richting veranderen. Ook is sprake van een intensieve regeneratie en voeding. Daarnaast ben ik ook beschikbaar als nagelstyliste in Kaatsheuvel. Kies je voor ons, dan kies je voor een bedrijf dat ervaren is en kennis van zaken heeft.